Kaamoskarkelot Kesärinteessä 1.-3.11.

Tapahtumat / 20.10.2024

Syksy on täällä ja sehän tarkoittaa sitä, että Protun rakastettu syystapahtuma Kaamoskarkelot tulee taas!

Kaamoskarkelot on lämminhenkinen ja riemastuttava tapahtuma kaikille protuille, johon voi osallistua matalalla kynnyksellä. Tänä vuonna Kaamoskarkeloiden teemana on kristallit ja rinkelit. Mitä se tarkoittaa? Tule selvittämään!

Kaamoskarkelot järjestetään 1.-3.11. Kesärinteessä Tuusulassa. Paikan päälle menee kaksi eri yhteiskuljetusta Helsingin Kiasman edestä: perjantai-iltana klo 18 ja lauantaiaamuna klo 9. Yhteiskuljetuksia takaisin Kesärinteestä Helsinkiin lähtee lauantaina klo 20 ja sunnuntaina klo 14. Kaamoskarkeloiden yhteydessä järjestetään Prometheus-lerin tuki ry:n yleiskokous, johon kaikilla Protun jäsenillä on osallistumis- ja äänioikeus. Kokoukseen osallistuneet ovat myös oikeutettuja matkakorvauksiin. Kaamoskarkeloissa paikan päällä on huikeeta ohjelmaa, mutta halutessaan siellä voi vain hengailla protuisassa seurassa. Majoitus järjestetään kaikille halukkaille. Tapahtumaan osallistuminen maksaa 10€, joka sisältää ruokailun.

Tapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://www.protu.fi/tuote/kaamoskarkelot-2024/. Jos on kysyttävää, niin sähköpostia voi laittaa tapahtuma@protu.fi. Nähdään sitten siellä!

Lue myös