Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hanki lahjaksi lahjakortti protuleirille!

Lahjaksi elämän ikimuistoisin kesä? Ilahduta perheenjäsentä tai ystävää antamalla lahjaksi lahjakortti Prometheus- eli protuleirille!  Prometheus-aikuistumisleiri eli protuleiri tarjoaa kaikille 8. tai 9. luokan käyneille mahdollisuuden tarkastella yhteiskunnallisia, filosofisia ja omaan elämään liittyviä kysymyksiä keskustelujen, leikkien ja näytelmien avulla.

  • Leirin tavoitteena on vahvistaa itsetuntemusta sekä kannustaa itsenäiseen ja kriittiseen ajatteluun.
  • Teemat: erilaisuus ja yhdenvertaisuus, oma elämä ja tulevaisuus, päihteet, yhteiskunta ja vaikuttaminen, media, maailmankuvat ja -katsomukset, identiteetti, ihmissuhteet, seksuaalisuus sekä ympäristö.
  • Tärkeintä protuleirillä on nuorten keskinäinen keskustelu ja erilaisiin mielipiteisiin tutustuminen. Leirillä pyritään ilmapiiriin, jossa kaikki voivat ilmaista ajatuksiaan maailmankatsomuksesta tai arjen rooleista riippumatta.
  • Leirit ovat uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomia. Käsiteltäviin teemoihin ei tarjota valmiita vastauksia, vaan nuoria kannustetaan muodostamaan omat mielipiteensä.
  • Hyvän yhteishengen ansiosta toisilleen vieraista ihmisistä muodostuu yhtenäinen porukka. Kannattaa siis tulla protuleirille yksin!

Viikon kestäviä protuleirejä järjestetään pitkin kesää 72 ympäri Suomea. Tavallisten leirien lisäksi järjestetään erikoisleirejä: kuvataide-, liikunta-, musiikki-, sanataide-, tanssi- teatteri- ja vaellusleireillä teemoja käsitellään tavallista erikoisemmissa paikoissa tai erilaisin käsittelytavoin. Tarjolla on myös sennuleirejä 16–20 -vuotiaille ja aikuisleirejä yli 20-vuotiaille.

Tilausohje

Ota yhteyttä Protun toimistoon sähköpostitse osoitteella protu@protu.fi. Kirjoita viestin otsikkoon LAHJAKORTTI ja mainitse viestissä oma nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Voit myös ilmoittaa lahjakortin vastaanottajan nimen, mutta se ei ole välttämätön, vaan voit itsekin täyttää sen lahjakorttiin. Mainitse myös, hankitko lahjakortin tavalliselle vai erikoisleirille. Hinnat löydät täältä. Tämän jälkeen sinulle lähetään lasku, jonka maksettuasi toimisto postittaa sinulle lahjakortin; tai kerro viestissä lahjan saajan postiosoite jos haluat että postitamme lahjakortin suoraan saajalle!

Katso leirit ja leiripaikat

© Prometheus-leirin tuki ry