Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Ilmoittautumisohjeet leireille

Seuraavan kesän Prometheus-leiriluettelo julkaistaan lokakuun loppupuolella ja ilmoittatutuminen avautuu 1. marraskuuta.Ilmoittautumiseen vaaditaan leiriläisen henkilökohtainen käyttäjätunnus, jonka voi tehdä valmiiksi nettisivuillemme milloin vain eikä sen tekeminen edellytä ilmoittautumista.

Protu-leirin ryhmäkoko on tarkoituksella pieni, 10-16 leiriläistä ja suosittelemme hakemaan leirille, jossa Sinulla ei ole ennestään tuttuja. Tämä auttaa hyvän yhteishengen muodostumista leirillä. Varsinkin yli kolmen hengen kaveriporukat pyritään jakamaan eri leireille.

Ilmoittautuminen

1. Käyttäjätunnus

Leiriläisen omalla nimellä tulee olla Protun nettisivuilla henkilökohtainen käyttäjätunnus. Tunnus tehdään tällä käyttäjätili-lomakkeella. Alla lomakkeen täyttöohjeita:

Käyttäjätunnuksen sähköpostiosoite on leiriläisen oma sähköpostiosoite. *) 

Kutsumanimi on se etunimi, jolla henkilöä puhutellaan. HUOM. tämä nimi näkyy osallistujalistassa ja tämä kaiverretaan Protu-koruun, joka tilataan valmiiksi ja jonka voi ostaa leirillä.

Huoltajan yhteystiedot on aina ilmoitettava, jos on alle 18-vuotias. Huoltajan postiosoite pitää kirjoittaa, vaikka se on sama kuin leiriläisen, koska sillä lähetetään lasku. Ilmoittautumista koskevat viestit lähetetään toimistolta aina myös huoltajan sähköpostiosoitteeseen, kun on kyseessä alaikäisen ilmoittautuminen.

Muuta huomioitavaa/sairaudet -kohdassa ilmoitetaan sairaudesta, vammasta tai muusta asiasta, joka voi vaikuttaa leirillä toimimiseen ja olemiseen. Tiedot auttavat ohjaajia huomioimaan erityistarpeet myös leiriohjelman suunnittelussa. Jos sinulla on erityisen pahoja yliherkkyyksiä tai astmaa, ole yhteydessä toimistoon sopivan leiripaikan löytämiseksi.

Jos leiriläisellä on jo (esim. edellisenä vuonna tehty) tunnus, ei pidä tehdä uutta, vaan tilata netistä uusi salasana. Jos et saa salasanaviestiä, ota yhteys toimistoon (protu@protu.fi) niin tarkistamme tunnuksen sähköpostiosoitteen. HUOMIO: perhejäsenyyteen kuuluvalla ei aina ole omaa käyttäjätunnusta. Jos olet perhejäsen ilman nettitunnusta, tee tunnus ja pyydä toimistoa lisäämään se jäsenyyteen.

Jälkeenpäin voi itse muuttaa yhteys- ja muita tietojaan (paitsi nimeä ja syntymäaikaa), kun on kirjautuneena käyttäjätunnuksella sivuille. Muutokset tehdää Muokkaa -välilehdellä ja muutosten jälkeen on muistettava klikata 'Tallenna' sivun lopussa.

*) Jos leiriläisen käyttäjättunnukselle on annettu huoltajan sähköpostiosoite, sen voi jälkeenpäin mennä netissä vaihtamaan leiriläisen omaksi osoitteeksi. Huoltajan tiedoissa sen sijaan tulee aina olla huoltajan sähösposti- ym. yhteystiedot.

2. Etsi sopiva leiri listalta ja ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella

Sähköinen lomake löytyy jokaisen leirin sivulta. Vihreällä merkityillä leireillä on tilaa ja niille voi ilmoittautua. Huomaa, että sinun pitää olla sisäänkirjautuneena sivuille, jotta lomake aukeaa! Punaisella merkitty leiri on täynnä, jolloin sen ilmoittautumislomake on kiinni.

  1. Klikkaa leirin nimeä, jolle haluat ilmoittautua
  2. Vihreä laatikko "Leirille ilmoittautuminen" on esillä, jos leirille voi ilmoittautua
  3. Paina "Syötä ilmoittautumistiedot" -linkkiä
  4. Täytä avautuva lomake
  5. Muista lopuksi klikata 'Ilmoittaudu'!

Ilmoita koulu-tiedoissa myös luokka-aste. Protu-leirille voi tulla, kun on käynyt 8. luokan leiriin mennessä. Jos haluat jo 7-luokalta leirille, sinun tulee kysyä asiaa toimistolta ja esittää perustellut syyt.

Ilmoita aina vaihtoehtoinen leiripaikka ja -aika siltä varalta, että emme voi sijoittaa sinua leirille, jolle haet. Pyrimme sijoittamaan leiriäiset eri leireille kuin tuttunsa esim. samasta koulusta. Jos välttämättä HALUAT kaverin kanssa samalle leirille, kerro "Muuta" -kohdassa nimi (yksi kaveritoive, ei monta kaveria!). Kaveritoiveen ilmoittaneilla vaihdamme molempien leirit, jos vaihtoja tehdään.

3. Tarkista, että ilmoittautumisesi onnistui!

Käyttäjätunnuksen sähköpostiin tulee viesti ilmoittautumisesta ja käyttäjätunnuksella näkyy leirin tiedot. Jos leiriä ei näy tunnuksella, ei ilmoittautuminen ole onnistunut. Yritä uudelleen tai ota yhteys toimistoon! protu@protu.fi.

4. Ilmoittautumisen jälkeen

VAHVISTUSVIESTI leiristä lähetetään sähköpostitse leiriläiselle ja huoltajalle 2-3 viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Leiripaikka voi muuttua vahvistuksen jälkeen joissain tilanteissa *). Jos et saa vahvistusviestiä, vaikka tunnuksellasi näkyy leiritieto, tarkista roskapostisi; jos viesti ei ole sielläkään, voit pyytää toimistolta vahvistusviestiä.

LASKU postitetaan huoltajan tiedoissa olevalla postiosoitteella noin kahden viikon kuluttua vahvistusviestin jälkeen. HUOM: huoltajan tiedoissa on ilmoitettava koko postiosoite, vaikka se on sama kuin leiriläisen.

VARMISTAT LEIRIPAIKKASI MAKSAMALLA LASKUN eräpäivään mennessä. Maksamatta jättäminen ei kuitenkaan ole peruutus! Peruutuksesta pitää aina erikseen ilmoittaa toimistolle ja kun peruutus tulee ennen eräpäivää, ei tule peruutusmaksua.

LEIRIKIRJE lähetetään noin kolme viikkoa ennen leirin alkua sähköpostitse sekä leiriläiselle että huoltajalle. Siinä kerrotaan, mitä otetaan mukaan, tulo-ohjeet sekä ohjaajien, leiriläisten ja huoltajien yhteystiedot (puhelinnumeropt ja sähköpostiosoitteet), mikäli ilmoittautumisessa on annettu lupa yhteystietojen näkymiseen.

Leirin vaihtaminen tai peruuttaminen

Leiriä voi vaihtaa ilman lisämaksua toiselle leirille, jolla on vielä tilaa. Eri hintaiselle leirille vaihdettaessa maksun erotus laskutetaan/palautetaan.
Jos peruutuksen jälkeen ilmoittautuu toiselle saman kesän leirille, peruutusmaksu hyvitetään uuden leirin hinnasta.
Peruutuksesta pitää aina ilmoittaa toimistolle sähköpostitse: protu@protu.fi. Jos et saa peruutukseesi vastausta (n. viikon kuluessa), varmistathan, että lähetit viestin oikeaan osoitteeseen, kiitos! 
Peruutumaksut:
  • Ennen laskun eräpäivää tehdystä peruutuksesta ei peritä peruutusmaksua.
  • Peruutusmaksu on 50 €, kun peruutus tulee viimeistään kolme viikkoa ennen leirin alkamista.
  • Peruutusmaksu on puolet leirimaksusta, jos peruutus tulee myöhemmin kuin kolme viikkoa ennen leiriä.
  • Mikäli leiriläinen jää pois ilman peruutusta, leirimaksu peritään kokonaan.
  • Sairastapauksissa peruutusmaksu on 50 € ja loput maksusta palautetaan sairastodistusta vastaan.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Leiripaikat ja mahdolliset muutokset

Käyttämiemme leiripaikkojen taso vaihtelee esimerkiksi majoitus- ja peseytymistilojen suhteen. Jos et löydä verkkosivuiltamme tarpeeksi tietoa harkitsemastasi leiripaikasta, voit kysyä lisätietoja Protun toimistolta.

*) Saamme talven ja kevään aikana tiedot leiripaikkojen käyttövuoroista. Jos jotain paikkaa ei saada, etsimme tilalle toisen leiripaikan tai sijoitamme leiriläiset vaihtoehtoisille leireilleen; samoin kuin silloin, jos leiri perutaan liian vähäisen osallistujamäärän takia. Tieto muutoksista lähetetään sähköpostitse leiriläisille ja huoltajille.

Lisätietoja saat Prometheus-leirin tuki ry:n eli Protun toimistolta.

© Prometheus-leirin tuki ry