Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Leirimaksu & Protu-koru

Prometheus-leirimaksut vuonna 2019

Nuorisoleirit:

  •  240 €: suomen- ja ruotsinkieliset perusleirit, sennuleirit, international-leirit
  •  270 €: musiikki-, sanataide-, tanssi-, teatteri- ja liikuntaleirit
  •  350 €: kuvataideleirit, vaellusleiri
  •  370 €: laivaleiri

Lasku postitetaan huoltajalle osoitteella, joka on merkitty nettiin leiriläisen käyttäjätunnuksen 'huoltajan tiedot' -kohtaan.

Jos leirin hinta muodostuu leirille lähtemisen esteeksi, maksuun voi kysyä alennusta taloudellisin perustein. Alennuksen myöntäminen perustuu tapauskohtaiseen harkintaan ja tarkkaan määriteltyjä tulorajoja ei ole, vaan Prometheus-leirin tuki ry:n talousvaliokunta päättää alennuksesta sanallisen selvityksen perusteella. Alennuspyyntö tehdään lähettämällä sähköpostiviesti toimistolle (protu@protu.fi) otsikolla "Leirimaksun alennus" ja kertomalla viestissä perheen taloudellisesta tilanteesta. Liitteitä ei tarvitse lähettää. Lisätietoa voi tarvittaessa kysyä toimistolta.

Aikuisleirit:

  •  280 €: työssäkäyvät
  •  210 €: alennettu leirimaksu työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille

Työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat ovat oikeutettuja aikuisleirimaksun alennukseen: kirjoita "ALENNUS" ilmoittautumislomakkeen Muuta-kenttään ja lähetä sähköpostiviesti toimistolle (protu@protu.fi) otsikolla "Aikuisleirimaksun alennus" ja kerro leiri, jonne ilmoittauduit sekä alennusperuste.

Sekä nuorten että aikuisten leirimaksu sisältää leirin ohjelman, täyshoidon, majoituksen ja tapaturmavakuutuksen, joka kattaa leirin aikana mahdollisesti tapahtuvat loukkaantumiset. Tapaturmavakuutus kattaa Suomen sosiaalivakuutuksen piiriin kuuluvat (=suomalainen KELA-kortti).

Leireille ei järjestetä yhteiskuljetuksia; suosittelemme leiriläisten kesken kimppakyytejä tai ohjaajien kanssa voi sopia pysäkiltä hakemisista pienellä kuljetusmaksulla. Leirikirjeessä on oman leirin osallistujien yhteystiedot (jos siihen on annettu lupa ilmoittautumislomakkeella).

Ilmoittautuminen, vaihtaminen, peruutusehdot

Prometheus-koru

Hopeinen Prometheus-koru on mukava muisto leiriltä. Kaulakorun taakse on kaiverrettu leiriläisen nimi, leiripaikka ja leirin päättymispäivä.

Kaiverrus tehdään käyttäjätunnuksen kutsumanimellä. Jos haluat muuttaa kutsumanimeäsi, otathan yhteyttä toimistoon viimeistään kolme viikkoa ennen leiriä!

Protukorun voi ostaa omalta leiriltään 30 € käteismaksulla ja koruja myydään vain leirin käyneille, myös aikuisleiriläisille.

Koru kateissa?

Jos korusi katoaa, niin voit tilata uuden Protun toimistolta ilmoittamalla nimesi, leirisi ja osoitteesi, jolla koru toimitetaan. Uudesta korusta laskutetaan kulloinkin voimassa oleva hinta + laskutuslisä 5 €.

© Prometheus-leirin tuki ry