Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hae talvilomaleirin tiimiin!

Status message

You must login or register to view this form.

Tällä lomakkeella voit hakea talvilomaleirin tiimiin. Leirejä järjestetään kaksi kappaletta 20.–27.2.2022: Antaverkassa (Ylöjärvi, Tampereen seutu) ja Porkkalanniemessä (Kirkkonummi, Helsingin seutu). Talvilomaprotu on 8.–9.-luokan jälkeen käytävien kesäleirien tapainen leiri mutta talvella. Tiimikelpoisuuden ehtona on, että olet vuonna 2021 tai 2020 käynyt rooliltasi vaaditut koulutukset. Jos sinusta tehtiin kesän 2021 leirien kohdalla karsimispäätös, kyseinen päätös on edelleen voimassa tämän leirin kohdalla, etkä siis voi hakea tiimiin (karsimispäätös on eri asia, kuin se, että sinua ei sijoitettu tiimiin esim. aikataulullisista syistä). Edellisen vuoden karsimispäätös ei kuitenkaan estä koulutusten käymisen jälkeen hakemasta kesän 2022 leireille.

Hakemalla tiimiin hyväksyt sen, että rekryt käyttävät tiimin kokoamisessa enintään kaksi vuotta vanhoja leiripalautteita, joita sinusta on kirjoitettu (ks. tietosuojaseloste). Huom. talvilomaleirin tiimiläisyys ei poissulje kesän 2022 tiimiläisyyttä!

Hakuaika päättyy torstaina 4.11.2021. Rekryt kokoavat tiimin marraskuun alussa, minkä jälkeen kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnan tuloksesta. Lisätietoja voit kysyä rekryiltä osoitteesta: rekry@protu.fi

Lomake identifioi täyttäjän tiedot järjestelmäämme sivuille kirjautuneelle käyttäjänimelle, joten täytäthän lomakkeen kirjautuneena omilla tunnuksillasi. Jos näet yläpuolella ilmoituksen "Olet jo lähettänyt tämän lomakkeen. Katso aikaisemmat viestisi", olet täyttänyt lomakkeen jo aikaisemmin. Mikäli haluat muuttaa aikaisempaa tallennustasi, klikkaa "Katso aikaisemmat viestisi" -linkkiä ja tee haluamasi muutokset. Muista klikata lopuksi "Lähetä"-painiketta!

© Prometheus-leirin tuki ry